logo

Over Allicht.nl


Lichtadviseurs
Wij zijn Lichtadviseurs met meer dan 25 jaar ervaring in de verlichtingsbranche. Ons doel? Doordachte lichtplannen leveren, met hoogwaardige en verrassend geprijsde ledverlichting. Wij staan voor een opvallend scherp alternatief voor de standaard keuzes.

Allicht uw partner voor verlichtingsadvies
Als Allicht.nl zijn wij uw partner op het gebied van verlichtingsadvies met betrekking tot uw woning, kantoor, magazijn, winkels, showroom, garage enz. Wij zijn professionals op het gebied van verlichtingsadvies, leveren maatwerk en plannen en ontwerpen in overleg met u het lichtplan. Als specialist adviseren wij uitsluitend ledverlichting, daardoor bespaart u onnoemelijk veel op uw energiekosten. Bedrijven en particulieren weten Allicht.nl te vinden! In veel woningen vindt men onze verlichtingsplan terug. Op verlichtingsadvies is Allicht.nl uw specialist die samen met u berekent wat u bespaart op de door ons geleverde energiezuinige lampen. Ons verlichtingsadvies, het ontwikkelen, bedenken en het installeren van de professionele ledverlichting wordt in overeenstemming met u bepaalt.

Ledverlichting
Door ons enthousiasme en het voortdurende optimaliseren van ons vakmanschap op het gebied van ledverlichting hebben wij in de afgelopen jaren een enorm tevreden klantenbestand opgebouwd. Wij nodigen u met plezier uit voor een kennismakingsgesprek.